مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی گفت: 3 علت عمده برای قطعی برق روزهای اخیر وجود دارد که عمده ترین و اصلی ترین دلیل، وجود ناترازی محسوس و چشمگیر بین تولید و میزان مصرف می باشد که عوامل مختلفی نیز در کنار این علت سبب تشدید چالش ها برای صنعت برق شده است.
ادامه مطلب
با هدف بررسی وضعیت صنعت برق استان و ارائه راهکارهای اجرایی برای مدیریت مصرف در فصل تابستان، نشست تخصصی با حضور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی،رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه و جمعی از نمایندگان صنایع استان و کارشناسان حوزه انرژی برگزار شد.
نیروگاه برقآبی شرکت آب و فاضلاب استان با هدف استفاده از ظرفیت انرژی تجدیدپذیر و کاهش مصرف برق شبکه سراسری با همکاری و مشارکت شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی و با ظرفیت تولیدی 315 کیلووات راهاندازی و بخشی از برق مصرفی ساختمان اداری این شرکت را تامین می کند.
سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی از سهولت دسترسی و اطلاع از برنامه زمانبندی خاموشی برق خبر داد و گفت: با توجه به چالش های صنعت برق ناشی از رشد مصرف و افزایش دمای هوا، برنامه زمانبندی خاموشی برق در دسترس عموم مردم قرار دارد.